App

Overgangsklachten

De overgang kan effect hebben op je lichaam, je psyche en je relaties.
1,2 miljoen vrouwen in Nederland zijn in de overgang. 80% van hen heeft last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers en slecht slapen. Eén op de drie heeft hier zo veel last van dat ze zich regelmatig ziek meldt. Elke vrouw ervaart de overgang anders, maar hoe zorg je dat je de regie houdt over deze fase in je leven?

Wat moet je weten?
De module is ontwikkeld voor vrouwen net voor, tijdens of na de overgang. In deze module kun je zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen om op eigen kracht met de overgang aan de slag te gaan. Wat moet je weten? Wat kan je doen om hier zo goed mogelijk door heen te komen? Hoe kom je weer in balans? En zitten er ook positieve kanten aan de nieuwe levensfase waarin je terecht komt?

 

Als buurtbewoner van Achtse Barrier ontvang je direct 100% korting bij de aanschaf van deze module. Alleen wanneer je bent ingelogd zie je hieronder een knop om de module gratis te gaan gebruiken.

Nog geen account? Maak er een aan op www.buurtpleinab.nl/gezondheid-en-welzijn.

Ook met een account op Buurtplein blijft je anonimiteit gewaarborgd. Buurtplein registreert niet wie er gebruik maakt van zelfzorg. Je maakt een Mirro account aan, na de startknop.


Overgangsklachten